Rubriky
Nezařazené

Oddílové narozeniny 🎈

sraz: sobota 4.5., 9:45 na Valše (od 10:00 začátek akce)

konec: sobota 4.5. 15:00 (konec části pro rodiče), neděle 5.5. 9:00 (konec přespání)

co nezapomenout: kelímek na limonádu, kapesné, soutěžní dobroty, zabalený batoh na oddílové přespání

přihlašování zde: https://forms.gle/feXTe8obXASHhrp76

Ahoj!

Zveme všechny rodiče a kamarády 5. oddílu na narozeninovou párty. Letos je našemu oddílu 30 let a to je potřeba pořádně oslavit! Oslava s rodiči bude probíhat od 10 do 15 na Valše v osbotu 4.5 po které bude následovat přespání pro členky oddílu.

Čeká nás soutěž o nejlepší dobrotu, spousta milých setkání, společná hra a drobný doprovodný program. Pokud byste na místě chtěli podpořit náš oddíl, bude možnost zakoupení oddílových ponožek. Výše příspěvku je dobrovolná, abychom pokryly náklady na výrobu, stanovily jsme minimální hranici na 100 Kč.

Také se můžete zapojit do soutěže Peče celý oddíl. Budeme soutěžit ve slané a sladké kategorii a je zcela na vás jestli se zapojí každý z rodiny zvlášť nebo všichni dohromady. Na první tři místa čeká malá odměna. Přihlašování probíhá přes přihlašovací formulář na celou akci.

Občerstvení na akci chceme pokrýt soutěží o buchtu a máme připravenou točenou limonádu, tak si nezapomeňte kelímek na pití. Pokud se i tak bojíte hladu, přibalte si s sebou malou svačinku.

V 15 hodin, po skončení části s rodiči, nás čeká oslava v oddílovém kruhu s přespáním. Potřeba bude oblečení na ven, věci na spaní (pyžamo, spacák, karimatka, plyšák), ešus, lžíci a hrneček, přezůvky, hygiena, zob na večer a 100 Kč. První společné jídlo bude večeře.

Na závěr máme ještě prosbu na skautky. V rámci táborových příprav budeme v neděli dopoledne impregnovat hangár. Pokud by nám nějaká skautka chtěla pomoct, budeme rády, když zůstane v neděli a pomůže nám. 

Těšíme se!